Over ons

Over Urnatelier

In augustus 2018 zijn wij gestart met de verkoop van uitvaartproducten rechtstreeks aan particulieren. We hanteren vaste prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij onze producten staan ook alle specificaties met betrekking op duurzaamheid en kwaliteit. Hierdoor zorgen we ook voor meer transparantie in de markt. In 2020 hebben we het bedrijf opgesplitst in verschillende takken, met daar bijhorende webshops. Er werken bij ons uitsluitend mensen die ervaring in de uitvaartbranche hebben, zodat er altijd iemand voor je klaar staat die jou van het beste advies kan voorzien en de beste hulp kan verlenen.

Ons verhaal

Ons verhaal begint in 2018. Onder de vleugels van een uitvaartondersteuningsbedrijf starten we op hun website met een kleine webshop in uitvaartkisten, -manden en urnen. Al snel beginnen we zichtbaar te groeien door de persoonlijke service die we bieden en wat de klanten waarderen.

In 2019 nemen we de volgende stap en plaatsen we ook gedenksieraden op de webshop. Nu we een compleet aanbod hebben en veel producten uit eigen voorraad leveren, zitten we erover na te denken om onze webshop los te koppelen van de website van het ondersteuningsbedrijf en op eigen kracht en naam door te groeien.

Dit gebeurt in 2020. We bouwen onze eigen website en gaan aan de slag om deze gevuld te hebben met een nog groter aanbod in uitvaartproducten! Maar we komen erachter dat zo’n grote webshop ook haar nadelen meebrengt. Hierop besluiten we om het bedrijf op te splitsen in verschillende takken.

Een juiste keuze, zo blijkt gaandeweg 2021. Doordat er nu verschillende gespecialiseerde afdelingen zijn, kunnen we de persoonlijke service die men van ons gewend is, onverminderd hoog houden. Vanuit 1 pand en 3 verschillende webshops staat er altijd iemand klaar om je de beste hulp te verlenen!

Ontmoet onze medewerkers

Wij werken met passie aan elke uitvaart

Bjorn Livestro

Directeur

Adrian Boot

Binnendienst

Mirjam Livestro

Binnendienst

Wendy Livestro

Financiële administratie

Jurian Niewerth

Administratie

Hans Hopman

ICT

Sharon Vermaning

Planning & ICT

Bert Stoffers

Magazijn & chauffeur